Exposició: “Peixos. De la mar al llenç, i del llenç a la taula”

“Peixos”. De la mar al llenç, i del llenç a la taula

Suc de Vida col·labora aquest divendres 23 de maig amb la presentació de la mostra “Peixos”, organitzada per Slow Food del Garraf i Penedès com un dels actes en els quals l’associació ecogastronòmica està celebrant durant aquest 2014 els seus 10 anys de vida.

Amb el lema “de la mar al llenç, i del llenç a la taula” la intenció de la mostra és crear un moment de reflexió sobre la importància de la pesca sostenible  i el poder prendre consciència de quins tipus de peixos estem consumint, tant a les nostres cases com als restaurants. La inauguració de la mostra serà a les 19h, durant la qual Quebo MarketPlace oferirà un aperitiu elaborat per a l’ocasió, que anirà acompanyat d’un xarel·lo de Finca Viladellops i i dels nostres mostos Suc de Vida.

L’exposició, que s’estendrà fins al 30 de juny, està organitzada per Slow Food del Garraf i Penedès juntament amb Quebo MarketPlace , i compta amb la col·laboració d’Art Sitges, Finca Viladellops i Suc de Vida.

Slow Food és una associació ecogastronòmica sense ànim de lucre que promou una “nova gastronomia” entesa com a expressió de la identitat i la cultura. És va fundar al 1989 per contrarestar la fast food i la fast life, impedir la desaparició de les tradicions gastronòmiques locals i combatre la falta d’interès general per la nutrició, pels orígens, pels sabors i les conseqüències de les nostres eleccions alimentàries .

Defensa el plaer vinculat a l’aliment , reflexiona sobre l’educació del gust i el dret a gaudi amb un nou sentit de responsabilitat, tenint en compte l’equilibri amb l’ecosistema, la defensa de la biodiversitat i el compromís ètic amb els productors.

Actualment, compta amb més de 100 mil membres, en 1.500 convivia Slow Food distribuïts en 160 països.

Exposició: “Peixos”, de la mar al llenç i del llenç a la taula, de Maria Pou
Lloc: Quebo MarketPlace, c. de Francesc Gumà, 7, Sitges
Inauguració: divendres 23 de maig, a les 19 hores. Exposició oberta fins el 30 de juny.

Amb el suport d’Art Sitges, Finca Viladellops i Suc de Vida.

 

Per + info sobre Pesca Sostenible: www.slowfood.com/slowfish

 

Tags: , , , , ,